Παναθηναϊκός: «Βόμβα» για να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας του άφησε ο Γιώργος Δώνης κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στη "NOVA" . Ο έμπειρος προπονητής είπε πως αν το επόμενο διάστημα δεν λυθούν κάποια εσωτερικά θέματα θα αποχωρήσει από την ομάδα. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση ήρθε αμέσως μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε για την απόκτηση ή όχι του Βέλεθ.

Διαβάστε αναλυτικά το τι είπε: Με αφορμή ερώτηση για την απόκτηση ή μη του Βέλεθ από τον Άρη:"Δεν θα έμπαινα σε καμία διαδικασία να σχολιάσω ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε άλλη ομάδα και ειδικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ειδικά στη θέση αυτή έχουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές όπου η προτεραιότητα μας σύμφωνα με τα θέματα της ομάδας μας δεν είναι οι κεντρικοί αμυντικοί.

Θα πάρω λίγο από το χρόνο σας. Γιατί για μένα είναι μια αφορμή αλλά επειδή διανύω τη δεύτερη σεζόν στην ομάδα και δεν είμαι, το έχω πει ξανά, ένας επαγγελματίας προπονητής που ήρθε να βγάλει το ψωμί του στον Παναθηναϊκό αλλά αισθάνομαι πάντα την υποχρέωση επειδή είμαι παιδί της ομάδας να ενημερώνω και τον κόσμο για κάποια συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν την ομάδα. Αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα έχουμε δουλέψει και εγώ και το σταφ σκληρά για να μπει η ομάδα σε ένα σωστό και καλό δρόμο και να κοιτάξει σιγά-σιγά ψηλά. Όταν γίνονται λάθη στο παρελθόν θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας να προσπαθούμε να μην τα επαναλάβουμε για να εξελίξουμε καλύτερα την ομάδα. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Σε όλες τις κανονικές ομάδες οι ομάδες χτίζονται με τα θέλω των προπονητών. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκπαιδεύσω τους ποδοσφαιριστές και να πάει σε ένα καλύτερο επίπεδο. Δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω τις επιλογές και τις ιδέες των άλλων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίζει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις. Το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες ή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δεν μπορώ να το προδικάσω θα το δείξει ο χρόνος".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις