Αλέξης Κούγιας:: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λάρισα, προέβη σε διάψευση σχετικά με το γεγονός πως έχει έγγραφα που λένεότι ο ΠΑΟΚ έχει σχέση εξάρτησης με Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. «Στην πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος» είπε ο Κούγιας, με το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα, να απαντά και να αναφέρεται στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Μη λες ό,τι θες. Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ». Ο Κούγιας συνέχισε λέγοντας πως έχει στα χέρια του συμβόλαια που αποδεικνύουν όλα όσα επικαλείται.


Αναλυτικά η δήλωση Κούγια

«Ενημερώθηκα μετ' εκπλήξεως ότι διάφορες ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ ανέφερα ότι έχω στην κατοχή μου συμβόλαια, που αποδεικνύουν ότι τρεις ακόμα ομάδες και συγκεκριμένα ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκουν στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαψεύδω κατηγορηματικώς την συγκεκριμένη είδηση.

Ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω στην διάθεσή μου συμβόλαια για τη μεταβίβαση των μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού.

Μίλησα μόνο για δύο συμβόλαια, τα οποία αφορούσαν στη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στις 27/02/2015, στον Γιάννη Αυδή, συνέταιρο και αντιπρόσωπο του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε πωλήσει ένα ακίνητο στον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, ανέφερα ότι υποπτεύομαι την ΠΑΕ Βόλος, λόγω των πολλών δανεικών και των συμπεριφορών του Αχιλλέα Μπέου και το μόνο το οποίο ανέφερα ήταν όσα ανέφερε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Όλα αυτά τα είπα επιχειρηματολογώντας για τις επιπτώσεις της πολυιδιοκτησίας στον υγιή ανταγωνισμό, που πρέπει να υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις