Ολυμπιακός – Γουλβς: Έχει μείνει κάτιπερισσότερο από μία εβδομάδα για την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» τουEuropa League. Ωστόσο, οι δύο ομάδες έχουν πρώτα άλλα παιχνίδια μπροστά τους να ασχοληθούν. Βέβαια, ο οποιοσδήποτε τραυματισμός στο εξής, ενδεχομένως να παίξει ρόλο και στα μεταξύ τους ματς, όπως αυτός του Ανταμά Τραορέ.

Αναμφισβήτητα, ο 24χρονος εξτρέμ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες των «λύκων». Δύσκολα μαρκάρεται λόγω του όγκου που έχει και της ταχύτητάς του. Όμως, ο εκ των πρωταγωνιστών της αγγλικής ομάδας, Τραορέ έβγαλε τον ώμο τουστο ματς με τηνΤότεναμέβγαλε τον ώμο του και συνεπώς όλα είναι ανοιχτά για το αν θα προλάβει. Την είδηση, μάλιστα, επιβεβαίωσε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι «έβγαλε τον ώμο του ξανά. Έχει συμβεί και στο παρελθόν και ανησυχώ για εκείνον. Είναι κάτι που τον δυσκολεύει αρκετά. Πονάει πολύ. Είναι πολύ δυνατός, αλλά πονάει και εκείνος όπως ο καθένας».

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως ο Τραορέ από τη στιγμή που χτύπησε στο ματς με την Τότεναμ, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για άλλα 15 λεπτά και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε. Αυτή είναι η τρίτη φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ώμο του τους τελευταίους μήνες. Πιθανότατα αυτό να ανησυχεί και περισσότερο απ’ όλα τους ανθρώπους της Γουλβς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις