Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος: Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα τηςΔίωξης Οικονομικού ΕγκλήματοςτηςΠορτογαλίας.Μάλιστα, από τις αρμόδιες Αρχές δεν έχουν γλιτώσει προς το παρόν οιΠόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκαλλά και ογνωστός μάνατζερ Ζόρζε Μέντες!

Σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, το πρωί ξεκίνησαν οιέφοδοισταγραφείαομάδων της πρώτης κατηγορίας τηςΠορτογαλίαςούτως ώστε να διαπιστωθούν οι όποιες παραβάσεις μπορεί να υπάρχουν σε θέματα μεταγραφών.Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ξεκίνησαν οι έφοδοι γιατί υπάρχουν υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος! Αξιοσημείωτο είναι πως οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε κατάσχεση συμβολαίων ποδοσφαιριστών ως στοιχεία για την έρευνα.

Όπως είναι φυσικό ελέγχονται πρωτίστως οι «μεγάλοι»Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκαλλά και οιΓκιμαράες, Μαρίτιμο, Εστορίλ, Πορτιμονένσε.Βεβαίως πλην των ομάδων, στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει καιο εκ των κορυφαίων μάνατζερ στον κόσμο,Ζόρζε Μέντεςο οποίος έχει στο πελατολόγιό του, μεταξύ άλλων τουςΖοσέ ΜουρίνιοκαιΚριστιάνο Ρονάλντο.Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, έχει γίνει ήδηέφοδος στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων!

Παράλληλα, οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σεέρευνα στα σπίτιατωνπροέδρων Πίντο ντα Κόστα(Πόρτο),Λουίς Φελίπε Βιέιρα(Μπενφίκα),Φρεντερίκο Βαράντας(Σπόρτινγκ),Αντόνιο Σαλβαδόρ(Μπράγκα).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις