Κορονοϊός Μαρινάκης: Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανακοίνωσε σήμερα (10/3) πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, όπως τόνισε, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθεί η κατάσταση τηςυγείας του. Ωστόσο, πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με το εάν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ήρθε σε επαφή με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στο Λονδίνο μετά την πρόκριση του και τους πανηγυρισμούς.

Αυτό το οποίο προκύπτει από τον Ολυμπιακό είναι πωςδεν γύρισε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στηνΕλλάδακαι τηνΑθήνα. Για την ακρίβεια μέχρι και αργά χθες το βράδυ, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στην χώρα μας. Επίσης, οι Πειραιώτες έκανανγνωστό επίσης πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τοποδοσφαιρικό τμήμα, οπότε δεν συντρέχει και κανένας κίνδυνος για τηνομάδα. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πωςδεν υπάρχει κάποιος που να έχει εμφανίσει σημάδια τουιού, αλλά για παν ενδεχόμενο, θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Από εκεί και πέρα, για μια ακόμη φορά υπήρχαν και οι ανάλογες συμβουλές από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο. Τους έχει ενημερώσει για το τι πρέπει να αποφεύγουν, για το πως πρέπει να ενεργούν.


Η ανακοίνωση του


Η αναφορά των Άγγλων

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ του βρετανικού μέσου«Daily Mail», ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήρθε σε επαφή με οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον συνάντησαν έξω από το γήπεδο. Πόζαρε μαζί τους και αυτοί ανέβασαν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις