Φενέρμπαχτσε:Ολοένα και δυσχεραίνει η κατάσταση στηνΦενέρμπαχτσε. Τα οικονομικά προβλήματα στη γειτονική χώρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και επηρεάζουν ακόμα και την ομάδα της Πόλης. Σύμφωνα με το μέσο ''Hurriyet'', οι παίκτες τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ (εκεί που παλιότερα ήταν προπονητής ο δικός μας, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών)του συλλόγου είναι τρεις μήνεςαπλήρωτοι. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ είναι πίσω στους μισθούς τους, τους τελευταίους δύο μήνες. Μάλιστα, ο Ali Koç, πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, πήγε στον τελευταίο αγώνα για να ενισχύσει ψυχολογικά τη γυναικεία ομάδα, καθώς δεν είχε χρήματα να τους δώσει.

Την ίδια στιγμή ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πληρώνεται κανονικά από την τουρκική ομάδα. Όλα αυτά δείχνουν και τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στον οργανισμό της Φενέρ τους τελευταίους μήνες, με την Hurriyet να αποτυπώνει την κατάσταση με δημοσίευμά της. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως το flash.gr σας είχε ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στην τουρκική ομάδα από τις 21 Νοεμβρίου.

Όπως είναι κατανοητό, η υπάρχουσα ομάδα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και του χρόνου με τον καθένα να… παίρνει τον δρόμο του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις