Κορονοϊός Τουρκία: Έστω και -πάρα πολύ αργοπορημένα-, η τουρκική κυβέρνηση έπραξε το αυτονόητο, ουσιαστικά διέκοψε τα πρωταθλήματατης χώρας. Μετά από συνάντηση που είχε ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της χώρας, Μεχμέντ Μουχαρέμ Κασαπόγκλ με τις αθλητικές ομοσπονδίες, ανακοινώθηκε ότι μπαίνουν στον "πάγο" τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν έντονες αντιδράσει από τους παίκτες.ΟΚολομβιανός φορ της Γαλατασαράι, Ραδαμέλ Φαλκάο, είχε τονίσει ότι δεν θέλει να συνεχίζει να παίζει,ενώ ο Όμπι Μίκελ έλυσε το συμβόλαιό του με την Τράμπζονσπορ μετά από την άρνησή του ν' αγωνιστεί.


ΣτηνΛευκορωσία συνεχίζουν ναδιεξάγονται κανονικά όλα τα ματςμε τον εκπρόσωπο Τύπου της λίγκας να τονίζει ότι το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά και προς το παρόν δεν υπάρχει ανησυχία. Η δράση δεν έχει διακοπεί στο πρωτάθλημα του Μπαχρέιν, στο οποίο έχουν διεξαχθεί έντεκα αγωνιστικές, αλλά ούτε και σε αυτό της Σιγκαπούρης, το οποίο βρίσκεται στα πρώτα παιχνίδια του (από ένα έως τέσσερα ματς οι ομάδες που συμμετέχουν).

Στη Νιγηρία υπήρχε αγωνιστική δράση μέχρι πρότινος (18/3), αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκρινε -έστω και αργοπορημένα- πως πρέπει να υπάρξει αναβολή μέχρι νεωτέρας.Έτσι η μοναδική αφρικανική χώρα στην οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα είναι η Ανγκόλα, η οποία αν και ακόμη δεν έχει καταγράψει επιβεβαιωμένο κρούσμα αποφάσισε χθες τα παιχνίδια να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Η A-League της Αυστραλίας συνεχίζει κανονικά παρά τις πιέσεις των ομάδων να σταματήσουν τα ματς, καθώς η ομοσπονδία αντιτείνει τις μεγάλες απώλειες στα έσοδα από τα τηλεοπτικά.