Κορονοϊός NBA:Ο Μάρκους Σμαρτ όπως έγινε γνωστό βρέθηκε θετικός σε έλεγχο γιακορονοϊό και ο πέμπτος που αποκάλυψε το όνομά του. Οι Σέλτικς ανακοίνωσαν ότι ένας παίκτης τους βρέθηκε θετικός σε έλεγχο, με τον Σμαρτ να αποκαλύπτει λίγο αργότερα μέσω twitter ότι το δείγμα ανήκε σε αυτόν, προσθέτοντας ότι έκανε το τεστ πριν από 5 ημέρες και έκτοτε είναι σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότιο Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζήταν ο πρώτος ΝΒΑer που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο για τον κορονοϊό, για να ακολουθήσουνο συμπαίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ, οΚρίστιαν Γουντ των Πίστονςκαιτέσσερις παίκτες των Νετς, εκ των οποίων το μοναδικό όνομα που έγινε γνωστό ήταντου Κέβιν Ντουράντ.

"Βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Είμαι εντάξει, νιώθω καλά, δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Θέλω όμως να κάνω σαφές ότι πρέπει να κρατάτε αποστάσεις, να μην είστε με πολύ κόσμο, να πλένετε να χέρια σας και να προστατεύετε τον εαυτό σας προκειμένου να προστατεύετε και τους άλλους"λέει χαρακτηριστικά στο VIDEO που ανέβασε, ζητώντας από τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Δείτε το post του Σμαρτ:

Αξίζει να σημειωθεί, πως γνωστοποιήθηκε ότι δύο παίκτες των Λέικερς, είναι θετικοί, αλλά δεν αποκαλύφθηκαν ακόμη τα ονόματα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις