Μπαρτσελόνα παίκτες: Οι 8 ποδοσφαιριστές που βγάζει στο σφυρί για να αντιμετωπίσει την κρίση

Ο Αντουάν Γκριεζμάν
Ο Αντουάν Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα παίκτες: Διαβάστε ποιοι «θα πληρώσουν το μάρμαρο» εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μπαρτσελόνα παίκτες: Η ομάδα από την Καταλονία θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει το οικονομικό πλήγμα που δέχεται εξαιτίας του κορονοϊού μέσω πωλήσεων σημαντικών ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με το σημερινό (25/3) ρεπορτάζ της καταλανικής Sport, οι παράγοντες της ομάδας έχουν ήδη βγάλει οκτώ παίκτες στο... σφυρί, ώστε να βρουν έσοδα που θα μειώσουν όσο αυτό είναι εφικτό την τεράστια ζημιά που έχει προκληθεί από την πανδημία του κορονοϊού. 

Επικαλούμενοι την ίδια πηγή, οι παίκτες που θα πρέπει να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για άλλες πολιτείες είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο Αρτούρο Βιδάλ, ο Σαμουέλ Ουμτιτί, ο Νέτο, ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο Φιλίπε Κουτίνιο και ο Κάρλες Αλενιά. Βέβαια, δεν είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν όλοι οι προαναφερθέντες. Σαφώς και η αξία τους θα είναι αισθητά μειωμένη καθώς η αγορά αναμένεται να κινηθεί με αργούς ρυθμούς (η FIFA σκέφτεται να επεκτείνει τη μεταγραφική περίοδο έως τον Ιανουάριο), ενώ ταυτοχρόνως οι διοικούντες των «μπλαουγκράνα»  σκοπεύουν να αναβαθμίσουν τον ρόλο αρκετών νεαρών από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Καταλανοί έχουν προφορική συμφωνία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ εντός της ομάδας έχει τεθεί σοβαρό θέμα για περικοπή των αποδοχών των πρώτων σε μια προσπάθεια να σωθεί ό,τι σώζεται από την "λαίλαπα" του κορονοϊού.