Κορονοϊός Ελλάδα: Αίτημα για να λάβουν οι ποδοσφαιριστές το επίδομα των 800€

Η μπάλα της Super League
Η μπάλα της Super League

Κορονοϊός Ελλάδα: Ο πρόεδρος της SL1, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο πρόεδρος των SL2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ζήτησαν μέσω κοινής επιστολής οι ποδοσφαιριστές των εθνικών κατηγοριών να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού.

Κορονοϊός Ελλάδα: Οι πρόεδροι της Super League 1, Super League 2 και Football League απέστειλαν κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δημιούργησαν κοινό μέτωπο προκειμένου να ζητηθεί από την Κυβέρνηση να ενταχθούν οι ποδοσφαιριστές των εθνικών κατηγοριών στη διευρυμένη λίστα των ΚΑΔ για το επίδομα των 800 ευρώ που έχει εξαγγελθεί.

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η διακοπή λειτουργίας των επιχειρήσεων, η Κυβέρνηση προχώρησε στο συγκεκριμένο μέτρο, το οποίο βέβαια περιλαμβάνει μόνο όσους είναι καταγεγραμμένοι στην ΕΡΓΑΝΗ. Κάτι που δεν ισχύει για τους ποδοσφαιριστές εν προκειμένω, οι οποίοι όμως ζητούν με αυτόν τον τρόπο να ενταχθούν στο ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο κατ' εξαίρεση.