ΑΕΚ σήμερα: Οι παίκτες κάνουν προπόνηση από το σπίτι [vid]

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονούνται το σπίτι τους
Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονούνται το σπίτι τους

ΑΕΚ σήμερα: Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα δημοσίευσε μέσω social media ένα βίντεο με τα προγράμματα που ακολουθούν οι παίκτες της ΑΕΚ στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας.

ΑΕΚ σήμερα: Τις οικιακές προπονήσεις συνεχίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ, λόγω της καραντίνας. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές από την εκγύμναση των παικτών, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει να μείνουμε όλοι στο σπίτι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Στην νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί έπειτα από την απαγόρευση κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορωναϊού, είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν (και) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Οι Κιτρινόμαυροι… μένουν σπίτι, όπως επιτάσσουν οι στιγμές, όμως βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον γυμναστή της ομάδας και στενό συνεργάτη του Μάσιμο Καρέρα, Τζόρτζιο Ντ’Ουρμπάνο και υπό τις οδηγίες του προσπαθούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους.

Το ίδιο μήνυμα θέλησαν να στείλουν και στον κόσμο, μέσω ενός βίντεο που δημιούργησε με τη βοήθειά τους (και τη βοήθεια των αγαπημένων τους προσώπων) το AEK TV: ότι η παραμονή στο σπίτι δεν σημαίνει αποχή από την άθληση και την προσπάθεια διατήρησης μιας καλής φυσικής κατάστασης.

Stay At Home, Stay In Shape!
»