Αργύρης Πεδουλάκης: Ο Έλληνας προπονητής παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο sdna, μιλώντας για αρκετά πράγματα. Υπενθυμίζεται πως το περασμένο καλοκαίρι είχε επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για τρίτη φορά ως τεχνικός, ωστόσο δεν μακροημέρευσε, καθώς έφυγε τον περασμένο χειμώνα. Πάντως ο ίδιος δεν δίστασε να τονίσει τον λόγο για τον οποίο αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε τη στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά από την ήττα με την Αλμπά στην παράταση στο ΟΑΚΑ, ωστόσο ο ίδιος έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος για να συνεχίσει στην ομάδα, θεωρώντας πως υπήρχε κακό κλίμα που θα έβλαπτε άμεσα την ομάδα. Σημαντικό λόγο σε αυτή την απόφαση διαδραμάτισε και το γεγονός πως μερίδα οπαδών έβρισε τον Ράις στο νικηφόρο ματς με την Εφές στο ΟΑΚΑ, θεωρώντας πως… έπαιρνε χρόνο από τονΦριντέτ.

Εξάλλου, είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο Φριντέτ ήταν η αγαπημένη μεταγραφή των οπαδών του συλλόγου. Παρόλα αυτά ο Πεδουλάκης δέχθηκε κριτική για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον συγκεκριμένο αθλητή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις