ΠΑΟΚ: Μπορεί να είχε αναπτυχθεί μεγάλη φημολογία για τον διάδοχο του Μάριο Μπράνκο στην θέση του τεχνικού διευθυντή και ο Ζήσης Βρύζας να έδειχνε ο επικρατέστερος, αλλά οι Σέρβοιδίνουν ένα όνομα που μπορεί να στελεχώσει την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Ίβιτσα Ίλιεφ, ο οποίοςσύμφωνα με τοMozzarsport, φαίνεται πως είναι στόχος τουΙβάν Σαββίδηγια την θέση του τεχνικού διευθυντή. Σύμφωνα με τους Σέρβους, ηγνωριμία του Σαββίδη με τον Ίλιεφ πραγματοποιήθηκε πριν λίγους μήνες, στις 7 Αυγούστου του 2009. Ο Σαββίδης είχε μεταβεί στο Βελιγράδι και επισκέφτηκε τα γραφεία και το γήπεδο της Παρτιζάν. Αυτοί οι οποίοι τον υποδέχτηκαν εκ μέρους της σερβικής ομάδας ήταν ο γενικός γραμματέας, Μίλος Βαζούρα και ο Ίβιτσα Ίλιεφ. Οι δύο άνδρες ξενάγησαν τον Σαββίδη και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο συντάκτης του άρθρου τονίζει πως ο Ίλιεφ έκανε καλή δουλειά με πωλήσεις παικτών (π.χ. Λεονάρντο, Ταβάμπα, Μιλένκοβιτς, Τζούρτζεβιτς, Μιχαΐλοβιτς) και στονΠΑΟΚ ελπίζουν πως ο 40χρονος πρώην μέσος του θα μπορέσει να βοηθήσει στην περαιτέρω οικονομική ενδυνάμωση του Συλλόγου.

Τέλος, το σερβικό δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Ιλιεφ το καλοκαίρι θα πάρει την θέση του Μάριο Μπράνκο, που παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2021, πιθανολογείται πως θα επιστρέψει στην Πορτογαλία για να αναλάβει την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.