Ολυμπιακός:Η Θέλτα εκτιμάει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κρατήσει τον Εμρέ Μορ και θα της τον γυρίσει πίσωΟ Εμρέ Μορ ήρθε στον Ολυμπιακό την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού.

Ο Τούρκος εξτρέμ που έχει φοβερό ταλέντο, αλλά τα τελευταία χρόνια αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα, ανήκει στην Θέλτα.Η ισπανική ομάδα τον παραχώρησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι στην Γαλατασαράι, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης διέκοψε τον δανεισμό του και η Θέλτα τον έδωσε τελικά στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βίγκο εκτιμάσύμφωνα με το «Φως»ότι δεν θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» την επόμενη περίοδοκαι πώς θα γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Το… μπαλάκι πέφτει πλέον πάνω στην Θέλτα, μιας και οι Ισπανοί δεν «καίγονται» να τον κρατήσουν και ψάχνονται από τώρα να δουν τι θα κάνουν με τον Εμρέ Μορ.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό από πλευράς Ολυμπιακού προς τον Μορ, αλλά οι Ισπανοί βγάζουν μία βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Θυμηθείτε ωραίες στιγμές του παίκτη στην ομάδα του Βίγκο από τη σεζόν 2017-18: