Σα: Ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στην Ευρώπη αυτή την περίοδο είναι οΠορτογάλος τερματοφύλακας. Κάτι που είναι λογικό καθώς, όπως και οι περισσότεροι παίκτες των "ερυθρόλευκων", έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά. Δεν είναι τυχαίο πως Μπέτις, Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον, Γούλβς, Γουέστ Χαμ, Σεβίλλη και εσχάτως Ατλέτικο είναι μερικοί μόνο από τους συλλόγους που τον έχουν στη λίστα τους, τουλάχιστον με βάση όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ίδιος σε συνέντευξή του στην πορτογαλική ιστοσελίδα zerozero, υποστήριξε: "Έχω δει τι λέγεται. Είναι καλό να μιλάνε για εσένα. Είναι ένα σημάδι ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είμαι χαρούμενος. Θα δούμε τι θα συμβεί. Τα πράγματα έχουν πάει καλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό είναι λογικό να προσελκύει ομάδες. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

Για το γεγονός ότι διατήρησε απαραβίαστη την εστία του κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Champions League, αλλά και για την ελπίδα του να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο εκτός Πορτογαλίας, σχολίασε: "Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και αυτό σημαίνει να μη δέχεται γκολ. Για εμένα το να είσαι καλός, σημαίνει ότι η άμυνα είναι καλή, η μεσαία γραμμή το ίδιο. Και η επίθεση να είναι η πρώτη που αμύνεται. Η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά εξαιτίας μου, αλλά λόγω της συνολικής δουλειάς".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πώς βιώνει την καραντίνα: "Είναι δύσκολα, πρέπει να προσέχουμε. Είμαι εδώ με την κόρη μου. Δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω και όταν το κάνουμε πρέπει να προσέχουμε. Προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τη ζωή μας έστω και αν δεν είναι κανονική. Εδώ εκτός από τη γυναίκα μου είναι και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου. Θέλαμε να πάμε στην Πορτογαλία για την καραντίνα, αλλά δεν μας άφησαν. Ήταν να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, αλλά πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα".