ΠΑΟΚ:Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά έχει παρθεί η απόφαση για απόκτηση τερματοφύλακα. Οι Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκης πήραν εξίσου ευκαιρίες, αλλά η αστάθεια τους δεν πείθει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να εμπιστευτούν έναν εκ των δύο για του χρόνου. Επομένως, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγορά για τερματοφύλακα και «σκανάρει» και την εγχώρια αγορά.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χρήστο Μανδά, τον νεαρό τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος παρακολουθεί όλους τους ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο παίκτες με τα στοιχεία που έχει ο Μανδάς και που μπορεί να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο πολλά υποσχόμενος Μανδάς δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει και ρήτρα στα 2 εκατομμύρια ευρώ, μειώνει αρκετά τις πιθανότητες να γίνει το καλοκαίρι κίνηση για την απόκτηση του. Άλλωστε,όλα δείχνουν ότι αν ο ΠΑΟΚ αναζητήσει ενίσχυση για τη θέση στην εστία την επόμενη μεταγραφική περίοδο, θα ψάξει έναν τερματοφύλακα που θα προορίζεται για βασικός. Βέβαια, μην αποκλείσουμε την περίπτωση του νεαρού ως project ετών.