Άπαντες γνωρίζουν την αξία και σημασία που θα έχει η επιστροφή του Σλούκα στον Ολυμπιακό. Αναμφισβήτητα, ο Έλληνας γκαρντ εκτός από ποιότητα, διαθέτει εμπειρία και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει «Ολυμπιακός», όπως έχει και σχετική επίγνωση του τι συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ.

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που σας ενημερώσαμε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφέςμε την επιστροφή του να είναι πιο πιθανή από ποτέ. Ωστόσο, γνωρίζουμε πολύ καλά πως ουδείς παίκτης είναι μία ομάδα μόνος του. Μόνο ως σχήμα λόγου μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η φράση. Τα πρωταθλήματα τα κερδίζουν οι ομάδες με τους ηγέτες και τους συμπαραστάτες που έχουν την δική τους αξία. Βέβαια, στον παίκτη που αναφερόμαστε, δεν πρόκειται για απλό συμπληρωματικό παίκτη, αλλά για τον καλύτερο σέντερ της Euroleague. Ο λόγος για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σας έχουμε παραθέσει ρεπορτάζ από το εξωτερικό, τα οποία κάνουν λόγο για τον αντικαταστάτη του. Βεβαίως, είναι νωρίς, σενάρια θα υπάρχουν και όλα από μέρα σε μέρα αλλάζουν. Σε ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη Euroleague πρέπει να κρατάνε τον κορμό τους και κυρίως αυτούς που προσφέρουν. Δεκτό ότι τα οικονομικά δεδομένα έχουν στενέψει και θα στενέψουν ακόμη παραπάνω δεδομένης της κατάστασης με τον κορονοϊό, αλλά η οικονομική υπέρβαση θα φέρει την αγωνιστική υπέρβαση. Ότι δίνεις, παίρνεις εξάλλου.

Επομένως, η ενδεχόμενη παραμονή Μιλουτίνοφ θα αποτελέσει την μεγαλύτερη «μεταγραφή» του Ολυμπιακού. Θα μπορέσουν άραγε οι Αγγελόπουλοι να τον μεταπείσουν και να του παρέχουν όλα όσα θέλει; Μένει να φανεί επί του πρακτέος. Η αλήθεια είναι πως εάν ο Σλούκας πιάσει «λιμάνι», τότε και ο ίδιος ο Σέρβος -εφόσον δεν έχει συμφωνήσει ήδη- με άλλο σύλλογο, θα το δει με καλό μάτι. Αναμονή…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις