Άρης ποδόσφαιρο νέα:Όπως σας ενημερώσαμε χθες (4/4) οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια έχουν εκφράσει τα παράπονα τους σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ Άρης προς εκείνους. Έτσο, όσο όλα παραμένουνανοιχτά όσον αφορά τη συνέχιση της φετινής σεζόν, ο Άρης προχωράει τα πλάνα του σχετικά με την επόμενη σεζόν. Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει ήδη επίσημες προτάσεις ανανέωσης στον Μπρούνο Γκάμα και στον Χαβιέ Ματίγια.

Με αυτό τον τρόπο οι «κίτρινοι» ήθελαν να δείξουν στους δύο ποδοσφαιριστές πως τους υπολογίζουν και την επόμενη σεζόν. Παρότι η κατάσταση στο οικονομικό επίπεδο παραμένει θολή, στον Άρη ήθελαν να «δέσουν» από τώρα τους δύο παίκτες, στους οποίους δίνει νέο μονοετές συμβόλαιο με μικρότερες αποδοχές σε ό,τι είχαν συζητήσει στην προ… κορονοϊού εποχή, αλλά υπάρχουν αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων.


Τι δήλωνε για το μέλλον του στις 21 Μαρτίου για το μέλλον του ο Μπρούνο Γκάμα

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κάνω μια τόσο καλή σεζόν. Πετυχαίνω τους στόχους μου και βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της».

Για το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Άρη και πολύ ευτυχισμένος εδώ. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά δεν είναι μόνο ζήτημα βούλησης αλλά και θέμα άλλων παραμέτρων, που θα δούμε μελλοντικά. Θέλω πάντως να μείνω».


Για τον σοβαρό τραυματισμό του τη περσινή αγωνιστική περίοδο: «Όταν τραυματίστηκα πέρσι ήταν σοκαριστικό για μένα. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός. Πέρα από όσα έκανα ως επαγγελματίας για να επανέλθω όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα, πολύ σημαντικός ήταν και ο παράγοντας της ψυχολογίας, δηλαδή η δύναμη που μου έδωσε ο περίγυρός μου, η σύζυγός μου, οι φίλοι και ο κόσμος. Πάντα ζεις με την αμφιβολία για το πως θα επιστρέψεις, αλλά κάνοντας τη σωστή προετοιμασία επανήλθα και θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Μου αρέσει γενικά πάρα πολύ ο τρόπος που ζει ο κόσμος εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μια φιλόξενη και πολύ εύκολη στη διαβίωση πόλη. Το κλίμα είναι ιδανικό, έχει πάρα πολύ καλό καιρό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και περνάω όμορφα».

Για το αγαπημένο του φαγητό: «Έχω δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα. Και αν και δεν τρώω πολύ συχνά, το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο γύρος».