Γουλβς κορονοϊός:Ο 19χρονος στράικερ από τον Ισημερινό που αποκτήθηκε τον χειμώνα από την αγγλική ομάδα, αποκάλυψε πως είχε βρεθείκι εκείνος θετικός στον ιό, όπως και η οικογένειά του.

«Είχα διαγνωσθεί πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες. Ευχαριστώ τον Θεό, αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό, από τότε που όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι μου. Ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και μετά εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικούς μήνες», δήλωσε ο Καμπάνα, που ήταν εκτός αποστολής κόντρα στον Ολυμπιακό.


Πότε θα γίνει το Γουλβς – Ολυμπιακός

Σύμφωνα μετις πρώτες εκτιμήσεις μετά την τηλεδιάσκεψη της UEFA και φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα έχει καταλαγιάσει η πανδημία του κορονοϊού, η ρεβάνς των δύο ομάδων αναμένεται να διεξαχθείστο τέλος Ιουνίου ή στις αρχές του Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την αγγλική ομάδα έπειτα από 3,5 μήνες απραξίας. Να θυμίσουμε πωςτο πρώτο παιχνίδι στο «Γ.Καραϊσκάκης» είχε γίνει στις 12 Μαρτίου και αμέσως μετά μπήκε λουκέτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η πρόθεση της UEFA είναι να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια του Champions League και τουEuropa Leagueκαι ας επεκταθεί η σεζόν μέχρι το τέλος Ιουλίου. Κατά συνέπεια θα επεκταθούν και για έναν μήνα ή όσο χρειαστεί (έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν) τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν και η μεταγραφική περίοδος θα μετατεθεί. Σύμφωνα με την Live Sport, στον Ολυμπιακό παρόλα αυτά προχωρούν το πλάνο τους θεωρώντας ότι έστω κι αν χρειαστεί να παίξουν όλο το καλοκαίρι θα διεξαχθούν και θα ολοκληρωθούν οι αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Europa League.