Τάκης Μπαλτάκος ΠΑΟΚ: Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, με δηλώσεις του, διέψευσε οποιοδήποτε σενάριο μεταφοράς της τιμωρίας για την επόμενη σεζόν και «επιτέθηκε» στον Ολυμπιακό για τη στάση που κρατάει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε..

Για τα δημοσιεύματα περί μεταφοράς του -7 την επόμενη σεζόν:

«Ακούω και διαβάζω κι εγώ για πιθανή μεταφορά της τιμωρίας των 7 βαθμών που επιβλήθηκε Πρωτόδικα στον ΠΑΟΚ, για την επόμενη περίοδο, αν και πιστεύω ότι θα εξαφανιστεί στην Εφέσεων, αλλά τέτοιο θέμα μεταφοράς της τιμωρίας δεν υπάρχει. Ας υποθέσουμε ότι η Εφέσεων δε δικαιώνει τον ΠΑΟΚ και διατηρείται η ποινή των μείον 7 βαθμών. Αν διαβάσουν κάποιοι την απόφαση της Πρωτόδικης τιμωρίας θα δουν ότι στο τέλος αναφέρει πως οι 7 βαθμοί αφαιρούνται μόνο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Δεν ισχύει για του χρόνου. Επομένως, θα πρέπει να σταματήσετε να διαβάζετε τα σάιτ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, γιατί αυτοί από τον Ολυμπιακό, τους ξέρω εδώ και χρόνια, παίρνουν άριστα στην προπαγάνδα».

Για τον Ολυμπιακό και τη διάθεση που έχει να τελειώσει πάση θυσία ως πρωταθλητής φέτος:

«Ο κόσμος καίγεται, άνθρωποι πεθαίνουν και ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει μια κούπα, ένα πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι «χάρτινο». Θέλει να στεφθεί πρωταθλητής, για λόγους που πρέπει να ρωτήσετε τους δικούς τους ανθρώπους. Στο πρωτάθλημα, εφόσον διεκόπη, πρέπει να μπει παύλα, δεν έχει τελειώσει, διεκόπη. Εδώ υπάρχουν χώρες που ζουν ένα πόλεμο με τόσους νεκρούς που έχουν κι αυτοί σκέφτονται στον Ολυμπιακό εάν θα σηκώσουν μια χάρτινη κούπα…»

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και πότε θα βγει:

«Η απόφαση από την Εφέσεων έπρεπε να είχε βγει, αλλά προφανώς επειδή δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, δεν υπάρχει και πίεση στους δικαστές να τη βγάλουν την απόφαση. Έχουν περάσει 17 ημέρες από την ημέρα κατάθεσης των υπομνημάτων, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική απόφαση της επιτροπής εφέσεων και είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί και θα του επιστραφούν οι 7 βαθμοί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις