Όταν ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε τον Τιμπό Μουλέν το 2018, είχε σίγουρα άλλες προσδοκίες. Ωστόσο, ο Γάλλος χαφ ουδέποτε έπεισε με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Ανκαραγκουτσού και μετέπειτα στην Ξάνθη. Μάλιστα, και την τρέχουσα σεζόν, ο Μουλέν δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο Γάλλος χαφ μάλιστα, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του εξέφρασε τάσεις φυγής, γενικότερα από την πατρίδα μας .«Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Ο ΠΑΟΚ δεν με θέλει και αν μου δοθεί το καλοκαίρι η ευκαιρία θέλω να φύγω από την Ελλάδα», σχολίασε σχετικά.

Ο Τιμπό Μουλέν (Thibault Moulin, γενν. στις 13 Ιανουαρίου 1990) είναι Γάλλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος για τη Ξάνθη, με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ

Στις 31 Ιανουαρίου 2018, λίγο πριν το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Λέγκια κατέληξε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, για τη μετακίνηση του Γάλλου μέσου προς τον τελευταίο, έναντι αμοιβής 1.300.000 ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ. Στον ΠΑΟΚ δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο στο φινάλε της σεζόν στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδος, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στον τελικό την ΑΕΚ και να την κερδίζει με σκορ 2-0. Ο ίδιος δεν αγωνίστηκε.

Άνκαραγκιουτζου (δανεισμός)

Στις 17 Αυγούστου 2018, εντάχθηκε στην Άνκαραγκιουτζου με μονοετή δανεισμό.

Ξάνθη (δανεισμός)

Στις 30 Αυγούστου 2019, ο εντάχθηκε στη Ξάνθη με μονοετή δανεισμό.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις