Τσιγκρίνσκι Συνέντευξη: Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έδωσε συνέντευξη και μίλησε μίλησε για την καθημερινότητα των αθλητών στην εποχή του κορονοϊού, τονίζοντας πως το σημαντικό δεν είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά να ξεπεράσουμε όλη αυτή την πανδημία που ταλαιπωρεί τον πλανήτη.  Συγκεκριμένα ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ είπε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:
«Για εμένα η καθημερινότητα μου είναι κάπως περίεργη. Πριν προκύψει όλη αυτή η κατάσταση ήμουν σε διαδικασία αποθεραπείας από έναν τραυματισμό. Οι θεραπείες μου συνεχίζονται, με διαφορετικό βέβαια τρόπο. Καθώς ακολουθούμε κάποια συγκεκριμένα μέτρα. Προσπαθώ να προπονούμαι και στο σπίτι όσο μπορώ πάντως. Δεν είναι εύκολο, όμως μιλάμε και με τους προπονητές οπότε δουλεύουμε σημαντικά. Έστω κι έτσι».

Πώς πιστεύεις ότι μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα; Μπορεί να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα και όλα να επιστρέψουν κατά κάποιο τρόπο στην κανονικότητα;

«Πιστεύω πως η σεζόν μπορεί να ξεκινήσει. Και θέλω να το πιστεύω. Όμως να σας πω κάτι; Αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας. Όταν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας και πόσος κόσμος πεθαίνει από αυτή την ασθένεια, αντιλαμβάνεσαι πως το ζητούμενο είναι άλλο. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Ειδικά αν δείξουμε υπευθυνότητα. Αν βάλουμε στην άκρη τους εγωισμούς και λειτουργήσουμε με αίσθημα ατομικής ευθύνης. Νομίζω πως αν γίνει αυτό η ζωή θα βρει πάλι τον ρυθμό που ξέραμε. Πρέπει όμως όλοι να έχουμε υπομονή».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν επαγγελματία αθλητή να διατηρήσει την φόρμα του σε μια τέτοια κατάσταση;

«Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά νομίζω όμως υπάρχουν και άλλα προβλήματα που είναι πιο σοβαρά. Όλοι έχουμε μπει σε μια πρωτοφανή κατάσταση. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να μην ξεφύγουμε από την καθημερινότητα που είχαμε πριν. Διότι πιστεύω πως σύντομα θα επιστρέψει. Το θετικό είναι πως όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι συνεχώς κοντά μας. Για ό,τι κι αν χρειαστούμε. Ο προπονητής, οι γυμναστές, όλοι. Αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει πολύ».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις