Ολυμπιακός μπάσκετ: Με όλη την έξαρση του κορονοϊού και την πανδημία, όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη είναι αρκετά ενεργοί και έχουν δείξει τις προθέσεις τους για επιστροφή στην… ολυμπιακή κανονικότητα.

Ο Χασάν Μάρτιν έχει κλείσει, προσπάθεια για υψηλού επιπέδου γκαρντ γίνεται, είτε αυτός θα λέγεται Σλούκας, είτε Ντιλέινι και… σε κάθε θέση οι Πειραιώτες εξετάζουν πως μπορούν να βελτιωθούν. Αυτή η θέση είναι και στο «4». Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ακλόνητος δίχως να χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης για τους λόγους, ενώ για τον Ρούμπιτ δεν θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ή τουλάχιστον αυτά που φιλοδοξούσαν στον Ολυμπιακό. Ειδικότερα, από την στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει αναλάβει τα ηνία, η παραμονή του μόνο δεδομένη δεν θεωρείται. Αντιθέτως.

Ο «Coach B» έχει την δική του φιλοσοφία. Θέλει παίκτες με ενέργεια, αθλητικότητα (λείπει από τον Ολυμπιακό) και ο καθένας να μπορεί να απειλήσει και από μακριά με το σουτ. Χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έχει σίγουρα ο Ρούμπιτ.  Ωστόσο, ένας παίκτης-αποκάλυψη του Μπαρτζώκα που πρωταγωνίστησε στην Euroleague, είναι ο Άντονι Γκιλ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κίμκι υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα.

Πρόκειται για 28χρονο Αμερικανό καθαρό πάουερ φόργουορντ που διαθέτει όλα τα πραοαναφερθέντα στοιχεία και θα μπορεί να δίνει χρήσιμες λύσεις και βοήθειας και στην θέση του σέντερ.  Ο Άντονι Γκιλ τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες και την προσωπικότητα του Γιώργου Μπαρτζώκα και δεν το κρύβει στο περιβάλλον του πως αν τον καλέσει να έρθει στον Ολυμπιακό θα το σκεφτεί πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά.

Να σημειώσουμε πως στο τέλος της σεζόν ο Αμερικανός μένει ελεύθερος από τη Χίμκι και θα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους στην αγορά, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε στο παρελθόν από πρόβλημα στη μέση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις