Ιβάν Σαββίδης: Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη πραγματοποιώντας μια σειρά τηλεδιασκέψεων. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε με τους Γκαγκάτση, Γκοντσάρεβα και Κυριάκο για τις εξελίξεις σε προπονητικό κέντρο και γήπεδο Νέας Τούμπας, θέλοντας να μάθει ποιες ήταν οι πρώτες κινήσεις που έγιναν δεδομένου πως έχει ζητήσει να ‘τρέξουν’ και τα δύο ζητήματα προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τις εγκαταστάσεις ως το τέλος της καραντίνας.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε να σημειωθούν ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε ο Δικέφαλος να ενισχύσει το δέσιμο με τον κόσμο του, αντιλαμβανόμενος απόλυτα ότι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ‘ασπρόμαυρης’ οικογένειας. Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τους οικογενειακούς δεσμούς ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο μέσω των σύγχρονων μορφών επικοινωνίας. Παράλληλα,ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε επίμονα και έκανε σαφές να μη χάνεται ούτε μια μέρα στο σχεδιασμό και καθημερινά να καταγράφονται οι εξελίξεις…

Τι ειπώθηκε με Βιεϊρίνια

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, όπως είχε πραναγγείλει τις προηγούμενες ημέρες, τα είπε και με τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον οποίο συζήτησε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας καθημερινότητας των ποδοσφαιριστών, ζητώντας από εκείνον να μεταφερθούν τυχόν αιτήματα που προκύπτουν από ποδοσφαιριστές αυτή την ιδιαίτερη περίοδο του εγκλεισμού. Ανάλογη συζήτηση θα γίνει με όλους τους αρχηγούς και με το σύνολο των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις