Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας τη φετινή χρονιά πρόλαβε να καταγράψει 41 ματς με 7 γκολ και 5 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως η καριέρα του έχει πάρει ανοδική πορεία. Παράλληλα καθιερώθηκε και στις βασικές επιλογές του Τζον Φαν Σχιπ για την Εθνική Ελλάδος. Εξάλλου, ξεχωρίζει για την εργατικότητα του, καθώς πάει πρώτος στο Ρέντη και φεύγει τελευταίος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τρέχον συμβόλαιο του προβλέπει κάτι λιγότερο από 250.000 ευρώ και λήγει το καλοκαίρι του 2022. Για έναν παίκτη που είναι βασικός σε όλη τη χρονιά και που ήρθε ως… στοίχημα.  Βάσει όλων αυτων, ο Γιώργος Μασούρας θα κληθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού για αναπροσαρμογή-επέκταση όρων και συμβολαίου αντίστοιχα από τον Ολυμπιακό.

ÐÑÏÅÔÏÉÌÁÓÉÁ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ / ÖÉËÉÊÏ / ÏÓÖÐ – ×ÁÐÏÅË ÌÐÅÑ ÓÅÂÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανταμείψει έναν παίκτη που δουλεύει διαρκώς και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Μάλιστα, η αύξηση δεν αποκλείεται να αγγίξει και τον διπλασιασμό στις αποδοχές του!