Ολυμπιακός: Έτοιμοι να μπουν στη δράση είναι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού αφού από την Τρίτη (5/5) η κυβέρνηση επιτρέπει την επιστροφή στις προπονήσεις, έστω και με περιορισμούς.

Στον Ολυμπιακό έχουν πάρει τα μέτρα τους και ήδη οι παίκτες ειδοποιήθηκαν και υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό, χωρίς να προκύψει κάποιο κρούσμα. Πλέον από την Τρίτη, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις, με τους παίκτες να έχουν ήδη χωριστεί σε γκρουπ. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν καταρτίσει αναλυτικό πλάνο, προκειμένου να μπουν σε μια… κανονικότητα.

Όπως ενημερώθηκαν ήδη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε γκρουπ. Διαφορετικές ώρες και μικρές ομάδες, ώστε να δουλέψουν ανάλογα, πριν δοθεί η έγκριση για την έναρξη κανονικών προπονήσεων με όλους τους παίκτες.

Στο λιμάνι περιμένουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο έχουν μπροστά τους και τη ρεβάνς με τη Γουλβς, οπότε χρειάζεται να είναι έτοιμοι, για το παιχνίδι του Europa League.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις