Άρης: Σήμερα οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνων όπως και οι υπόλοιποι των ομάδων της Super League 1 επιστρέφουν στις προπονήσεις. Οι “κιτρινόμαυροι” προπονήθηκαν για τελευταία φορά στις 13 Μαρτίου, όταν και ανακοινώθηκε η μετάθεση των αγώνων για τα πλέι οφ λόγω κορονοϊού. 52 μέρες συμπληρώθηκαν για να ξαναπατήσουν γρασίδι. Πάντως οι περισσότεροι παίκτες έκαναν ατομικά προγράμματα και διατροφή για να κρατηυούν όπως πρέπει.

Με… υγειονομικούς όρους και  χωρισμένοι σε γκρουπ των 6-8 ποδοσφαιριστών, θα προπονηθούν στο Νέο Ρύσιο προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η χθεσινή ενημέρωση της ΠΑΕ, ανέφερε: «Η ώρα για την επιστροφή στις προπονήσεις έφτασε… Μετά από σχεδόν δύο μήνες τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου είναι έτοιμα για να υποδεχτούν από αύριο το πρωί και πάλι τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι θα προπονούνται ατομικά με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφαλέστερη επιστροφή στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας για το προσεχές διάστημα, οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι.

Παράλληλα από αύριο, Τρίτη (σήμερα), θα γίνονται εργομετρικές και σωματομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος της εβδομάδας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις