Θεσσαλονίκη επίθεση: Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σχημάτισε δικογραφία σε βάρος εννέα ατόμων που κατηγορούνται ως δράστες της επίθεσης κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ποντιακού Πολυδενδρίου και του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης (ηλικίες κάτω των 17).

Μετά από έξι μήνες, οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν εννέα δράστες, ηλικίας από 22 έως 25 ετών) στους οποίους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, ληστείας κατά συναυτουργία, παράβασης του νόμου περί όπλων και παράβασης του νόμου που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Το χρονικό της επίθεσης

Τα άτομα εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και εκφράζοντας απειλές σε βάρος ποδοσφαιριστών και παραγόντων της πρώτης ομάδας, τους εξανάγκασαν να παραδώσουν τις φανέλες τους, τις οποίες τοποθέτησαν σε σακίδιο μαζί με εξοπλισμό που έφερε τα διακριτικά της ίδιας ομάδας. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, κάποιοι δράστες χτύπησαν δύο ποδοσφαιριστές και τον υπεύθυνο της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξ’ αυτών.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση μία σακούλα που περιείχε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων .

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις