Νίκος Χατζηβρέττας: Και ως παίκτης και ως προπονητής ο Νίκος Χατζηβρέττας  ανέκαθεν είχε ηθική και κοιτούσε μονάχα το καλό του αθλήματος. Αυτό μας θύμισαν οι δηλώσεις, που έκανε χθες σε διαδικτυακή εκπομπή ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ: «Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία σαν μπάσκετ. Ο κ. Βασιλακόπουλος αποχωρεί.

Πρόσφερε πάρα πολλά αλλά έπρεπε εδώ και χρόνια να αφήσει την θέση του, να υπάρχει νέο πνεύμα, νέες ιδέες και περισσότερη εξέλιξη. Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τις εκλογές που θα γίνουν. Έχουν μπει αθλητές όπως ο Φασούλας, ο Ρεντζιάς. Για εμένα έχει μπει ένα πολύ μεγάλο όνομα ο κ. Λιόλιος, στον οποίο πιστεύω πάρα πολύ.

Από τις τρεις φορές που τον έχω δει, έχω δει έναν άνθρωπο που έχει μία πολύ καλή επιχείρηση, μία ομάδα που πήγε από το τοπικό στην Ευρώπη, έχει επενδύσει, έχει κάνει δικές του εγκαταστάσεις, έχει δείξει ότι “έτσι γίνεται η δουλειά”.

Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το δούμε ανταγωνιστικά, ούτε να γίνει αγώνας. Πρέπει να ενωθούν αυτές οι δυνάμεις με μπροστάρη αυτόν τον άνθρωπο, πρέπει το μπάσκετ να ενωθεί» ήταν τα λόγια του Χατζηβρέττα.