Ασράφ Μπενσαρκί Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο διατηρούν στην Αίγυπτο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ασράφ Μπενσαρκί. Συγκεκριμένα, τα τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που φλερτάρει πιο έντονα τον 25χρονο εξτρέμ της Ζάμαλεκ και δείχνουν έτοιμοι να δώσουν… χρυσάφι για την απόκτησή του. Μάλιστα, η εφημερίδα «Sport» (της Αιγύπτου) υπογραμμίζει ότι είναι θέμα ωρών ο Ολυμπιακός να ξεκινήσεις τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Μπενσαρκί, καταθέτοντας κρούση για να διαπιστώσουν τις προθέσεις της.

Άλλη εφημερίδα τονίζει πως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο έχουν μιλήσει με τον μάνατζερ του διεθνούς άσου και απομένει το «πράσινο φως» για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ένα άλλο ρεπορτάζ κάνει λόγο πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βάλει ένα «μεγάλο ποσό» στις συζητήσεις του με τη Ζάμαλεκ.

Μάλιστα, «ερυθρόλευκο» δημοσίευμα αναφέρει πως η γενική αίσθηση που υπάρχει είναι ότι η Ζάμαλεκ δύσκολα θα κρατήσει τον Μπενσαρκί, την ώρα που φτάνουν οι πρώτες κρούσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες και ήδη εκείνη αρχίζει να… τσινάει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις