Ντάνιελ Ποντένσε: Δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Ποντένσε που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του, καθώς επίσης και τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Ψυχολογικά, χρειαζόμουν επιπλέον δουλειά, είχα έναν τραυματισμό έξι μηνών, επιπλέον είχα περάσει από τη διαδικασία αποχώρησης από τη Σπόρτινγκ και ο Μαρτίνς με βοήθησε πολύ με την ένταξη ξανά στην ομάδα και την ψυχική ανάτασή μου. Έπρεπε να αρχίσω να παίζω ξανά μετά από έξι μήνες. Μιλήσαμε για ώρες, μου δίδαξε διαδικασίες για να εξελίξω το μυαλό μου και τον τρόπο που παίζω, και είχα επίσης τη βοήθεια της Σουζάνα Τόρες, που είναι ένας απίστευτος “διανοητικός προπονητής”. Με βοήθησε επίσης πολύ να ξεπεράσω μια πολύ δύσκολη στιγμή και με έκανε να μετακινηθώ από το ένα επίπεδο της καριέρας μου στο άλλο. Οφείλω την αναγέννηση μου στους δύο» ανέφερε ο Ποντένσε που πρόσθεσε για τις μέρες που πέρασε στους «ερυθρόλευκους».

«Ομολογώ ότι είχα αμφιβολίες για το μέλλον. Όταν έφυγα από τη Σπόρτινγκ, όλοι μου είπαν: “Θα πας στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό, για να κάνεις τι;”… Αλλά ήξερα ότι πήγαινα σε ένα μεγάλο κλαμπ, δεν είναι τυχαίο ότι έχει 4 αστέρια στο στήθος. Φυσικά είχα αμφιβολίες, γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στην άκρη της Ευρώπης, αλλά έκανα λάθος γι’ αυτό. Ενώ ήμουν εκεί, είδα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί ποτέ και δεν ξέρω καν αν θα τα ξαναδώ, όπως η πίεση των οπαδών, η ατμόσφαιρα στα γήπεδα, τα ντέρμπι. Η πίεση στα μεγάλα κλαμπ είναι φυσιολογική», τόνισε.