Τένις: Δημοσιεύτηκε χθες, 10 Μαϊου η νέα ΚΥΑ που αφορά και το τένις για τη 2η φάση της άρσης των απαγορευτικών μέτρων. Ούτε αυτή την εβδομάδα (11-17/05) θα επιτρέπεται η είσοδος σε αθλητές και αθλήτριες κάτω των 15 ετών, ενώ θα αυξηθούν στα 3 τα άτομα που θα μπορούν να βρίσκονται συγχρόνως σε ένα γήπεδο, δυο αθλούμενοι και ένας προπονητής.

“Συνεχίζεται η σταδιακή επανένταξη του Αθλήματός μας, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της στα προ καραντίνας δεδομένα. Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και εγώ προσωπικά θέσαμε κατ’ επανάληψη το ηλικιακό θέμα, ήτοι της εισόδου στα γήπεδα Αθλητών/τριών κάτω των 15 ετών καθώς και το διαχωρισμό του γηπέδου διαμήκως στα δύο, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται τέσσερα άτομα και με την καθοδήγηση ενός Προπονητή. Τα αιτήματά μας δεν γίνονται δεκτά προς το παρόν από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α. Η είσοδος μικρότερων Αθλητών/τριών θα ακολουθεί το άνοιγμα των Σχολείων στις αντίστοιχες ηλικίες”, ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς.

“Πρέπει να γίνει κατανοητό από ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις ότι, τον πρώτο λόγο έχουν οι Ειδικοί Επιστήμονες. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τηρούμε αυστηρά όλα όσα έχουν ανακοινωθεί και να κάνουμε υπομονή λίγες ημέρες ακόμη. Σχόλια και αναρτήσεις, που θεωρείται από κάποιους ότι ασκούν πίεση προς το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ δεν χρειάζονται, γιατί παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την πλήρη επανένταξη του Αθλήματός μας.”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις