Ούνικς Καζάν: Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας τόνισε πως άπαντες είναι πολύ ευχαριστημένοι με την δουλειά του Δημήτρη Πρίφτη στον σύλλογο και τόνισε την επιθυμία τους να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν, ενώ στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα λόγω του κορωνοϊού και στο τι θα σημαίνουν αυτά για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς για την Ούνικς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Ούνικς, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, στο iz.ru:

“Περιμένουμε την απόφαση της Ευρωλίγκας στις 24 Μαΐου, για την ώρα πρόκειται για μια καταλυτική ημερομηνία για όλες τις άλλες αποφάσεις. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα πώς θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όλη την ομάδα στο Καζάν και να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Έχουμε πολλού ξένους, μεταξύ άλλων και Αμερικανούς. Τα σύνορα εξακολουθούν να είναι κλειστά. Θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν; Επιπλέον, η μάχη κατά του κοροναϊού δεν έχει τελειώσει ακόμη, σε όλες σχεδόν τις χώρες επικρατεί μια δύσκολη επιδημιολογική κατάσταση. Πού θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες; Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν θα χρονοτριβούσα και θα τελείωνα επίσημα την σεζόν 2019-20 και θα έδινα στις ομάδες την ευκαιρία να επικεντρωθούν στην επόμενη”.

Η αβεβαιότητα με την ολοκλήρωση της σεζόν στο Eurocup δεν επιτρέπει την ανανέωση της συμφωνίας με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος, σύμφωνα με λεγόμενα του Μπογκάτσεβ, έχει ταιριάξει με τον σύλλογο.

“Στο συμβόλαιο του Πρίφτη υπάρχει opt out αυτό το καλοκαίρι, τόσο από την πλευρά του συλλόγου όσο και από αυτή του προπονητή. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη στο Καζάν, έχουμε δεθεί με αυτόν αυτά τα χρόνια. Έδειξε θετικά στοιχεία, γνωρίζει όλους τους παίκτες μας. Δεν έχουμε άλλους υποψηφίους, αλλά η κατάσταση αλλάζει συνεχώς. Εάν το Eurocup αποφασίσει να ολοκληρώσει την σεζόν, εκεί πρέπει να πετύχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η τύχη του προπονητή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Επιπλέον, ο προϋπολογισμός μας μπορεί να μειωθεί, καθώς οι χορηγοί μας βρίσκονται επίσης σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου. Επομένως, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τι ομάδα θα σχηματίσουμε για τη σεζόν 2020-21”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις