Άρης: Η  συνάντηση κορυφής υπό την παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη, ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης και η αλήθεια είναι πως αποσαφηνίστηκε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο και ο τρόπος που θα πορευτεί η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ την ερχόμενη σεζόν.

Έτσι, λοιπόν για περισσότερες από τρεις ώρες οι Θόδωρος Καρυπίδης, Αγγελος Χαριστέας, Μίχαελ Ενινγκ και Απόστολος Τερζής συζήτησαν διεξοδικά όλα τα τρέχοντα αλλά και τα μελλοντικά θέματα της ομάδας. Ο Αγγελος Χαριστέας, λοιπόν,παρουσίασε στον πρόεδρο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης τα δύο εναλλακτικά πλάνα που έχει για το «χτίσιμο» της νέας σεζόν, αφού μην ξεχνάμε πως για την ώρα τα χέρια της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι δεμένα μετά και την απόφαση του ban της FIFA.

Πάντως, στον Αρη είναι καθησυχαστικοί και δηλώνουν έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Εκτός των άλλων, ξεκαθαρίστηκε το πως θα πορευτούν οι Κίτρινοι στο θέμα των ανανεώσεων. Οι Χαριστέας και Ενινγκ έδωσαν την λίστα με τα ονόματα των παικτών που θέλουν να παραμείνουν στο ρόστερ, με τον Θόδωρο Καρυπίδη, να δεσμεύεται πως πολύ σύντομα θα γνωστοποιήσει στον τεχνικό διευθυντή του Αρη το διαθέσιμο μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό εν πολλοίς θα εξαρτηθεί από ορισμένες κρίσιμες συναντήσεις που θα έχει ο επικεφαλής των «κιτρίνων» τις επόμενες ημέρες. Τέλος, από την ΠΑΕ υποστήριζαν πως και σήμερα συνεχίστηκαν οι πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέλος των οφειλομένων τους μέχρι και τον μήνα Μάρτιο, όταν και σταμάτησε η αγωνιστική δράση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις