Ριζούπολη ΑΕΚ: Αν και η μετακόμιση στη Ριζούπολη ήταν αρκετά πιθανή και υπήρχαν μάλιστα, σημαντικά οφέλη από μία τέτοια κίνηση, φαίνεται πως το εν λόγω σενάριο απομακρύνεται. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Η πανδημία του κορονοϊού. Σύμφωνα με την «Ώρα», ο κορονοϊός έχει βάλει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να ξανασκεφτούν την προοπτική αυτής της μετακόμισης. Ούτως ή άλλως από την αρχή υπήρχε το πρόβλημα της χωρητικότητας της Ριζούπολης, που είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με το ΟΑΚΑ.

Όμως υπάρχει πλέον και το ενδεχόμενο να μειωθεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα εκδίδονται για κάθε παιχνίδι την επόμενη σεζόν, εξαιτίας της πανδημίας, έτσι ώστε να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Ο αριθμός αυτός θα είναι ένα ποσοστό της χωρητικότητας. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να προτιμήσει το ΟΑΚΑ για να μπορεί να εκδίδει περισσότερα εισιτήρια. Στην «Ένωση» όπως είναι λογικό να δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Οριστική απόφαση πάντως, θα ληφθεί ως τις 31 Μαΐου, όταν η ΑΕΚ θα πρέπει να δηλώσει την έδρα της στο φάκελο που θα καταθέσει για την αδειοδότηση.