Όπως σας ενημερώσαμε, ο ισχυρός άνδρας του Άρη προχώρησε στην κάλυψη του 1.500.000 από τα 2.000.000 ευρώ που απαιτεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατέβαλε οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό το οποίο έχει μεγάλη σημασία, είναι η εξυπηρέτηση όλων των οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικές εισφορές.

Έτσι, με την καταβολή 850.000 ευρώ, η ΠΑΕ Άρης -όπως τονίζουν στην Αλκμήνης- μηδένισε τις οφειλές που αφορούν φορολογικές-ασφαλιστικές δραστηριότητες, αν όχι για πρώτη φορά, σίγουρα από τις σπάνιες τα τελευταία χρόνια.

Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση ο Άρης έστειλε ηχηρό μήνυμα προς την ίδια την κυβέρνηση, δείχνοντας πως και στην εποχή του κορονοϊού επιδιώκει να είναι μια καθαρή από χρέη ΠΑΕ που δεν δημιουργεί νέα χρέη και επιχειρεί να είναι τυπική απέναντι στις υποχρεώσεις της. Ένα μήνυμα που αποκτάει, ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αυτές τις μέρες, όπου δίνεται η μάχη για να αποκαταστήσει το ίδιο το κράτος τα δικά του λάθη και παραλείψεις απέναντι σε μια νομότυπη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία.