Ξάνθη ομάδα: Θα παραμείνει στην προεδρία της Ξάνθης ο Αριστείδης Πιαλόγλου, όπως έγινε γνωστό μετά τη γενική συνέλευση που έγινε. Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο Γιώργος Στράτος.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος: Αριστείδης Πιαλόγλου
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Στράτος
Μέλη: Νίκος Δαμκαλής, Νίκος Χαλαβάζης, Κωσταντίνος Γεωργούλας

Ποιος είναι ο Πιαλόγλου

Το 1991 ξεκίνησε, ως ο πιο νέος σε ηλικία πρόεδρος και τώρα πλέον είναι ο γηραιότερος. Η συνεργασία του Άρη Πιαλόγλου με την ομάδα της Ξάνθης ήταν εντελώς τυχαία. Μετά τις σπουδές του στην Ιταλία, – συγκεκριμένα στη Βενετία – ως αρχιτέκτων μηχανικός, επέστρεψε στη γενέτειρά του, για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Μία δεμένη παρέα φίλων ήταν η αφορμή, που τον έκανε να αναλάβει καθήκοντα στην ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης, που αγωνιζόταν τότε στη Γ’ εθνική κατηγορία, με πολλές δυσκολίες. Ο τότε πρόεδρος, Θεόδωρος Κοκκάλας και ο κουμπάρος του, Νίκος Επιτρόπου ήταν εκείνοι που τον έφεραν κοντά στον σύλλογο και ζήτησαν τη βοήθειά του, προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Κι έτσι έγινε. Μετά από έναν χρόνο, η παρέα αυτή κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τον ΑΟΞ στη Β’ εθνική, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια και κατόπιν στα μεγάλα σαλόνια.

Στις 10 Οκτωβρίου του 1991, η Ξάνθη γυρίζει σελίδα στην ιστορία της. Ο θρακιώτικος σύλλογος περνάει στα χέρια του Χρήστου Πανόπουλου, καθώς υπογράφει συμφωνία με την Skoda και έτσι, μετονομάζεται σε SkodaΞάνθη.

Η ομάδα της Θράκης φαίνεται πλέον, πως έχει γίνει κομμάτι της ζωής του, καθώς βρίσκεται κοντά της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, προσφέροντας από διάφορα διοικητικά πόστα. Συγκεκριμένα, από το 1987 ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και γενικός αρχηγός. Από το 1991, ως διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος, ενώ έως σήμερα παραμένει στον προεδρικό θώκο, χάρη στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο, που του εμπιστεύτηκε τη θέση.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις