Άρης: Ολοκληρώθηκε  η τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Λευτέρη Αρβανίτη, αναφορικά με το θέμα του Άρη με την FIFA. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikisports.blogspot.com, o υπουργός Επικρατείας ζήτησε όλα τα σχετικά έγγραφα και δεσμεύθηκε να επικοινωνήσει με τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γκρέγκ Κλαρκ αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει.

Μάλιστα όπως συμπληρώνει το εν λόγω δημοσίευμα, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι είναι εντολή του πρωθυπουργού να βοηθηθεί ο Άρης που εφάρμοσε το ελληνικό δίκαιο και όχι το κανονιστικό πλαίσιο της FIFA.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Οι κ.κ. Καρυπίδης, Αρβανίτης ανέλυσαν λεπτομερώς στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναφορικά με την υπόθεση του ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η FIFA.

Οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης ενημερώθηκαν για τις θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επέδειξαν θέρμη ως προς την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας.

Την επόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραδώσει στους κ.κ. Γεραπετρίτη, Δημητριάδη φάκελο με όλα τα έγγραφα που πιστοποιούν πως η νέα ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία σύνδεση με την παλιά ΠΑΕ, από την οποία διεκδικούν τα χρήματά τους οι πιστωτές.

Στη συνέχεια θα υπάρξει από μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης επαφή με την FIFA, προκειμένου να βρεθεί οριστική και δίκαιη λύση για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.