Πέδρο Μαρτίνς: Μετά από 68 ημέρες αποχής, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και το προπονητικό επιτελείο συναντήθηκαν όλοι μαζί στο Ρέντη, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη ομαδική προπόνηση της ομάδας. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν προπονήσεις ανά γκρουπ στις 5 Μαΐου και όλα δείχνουν πως έναν μήνα αργότερα θα υπάρξει η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όλο αυτό το διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του καταστρώνουν το πλάνο τους, ώστε οι Πειραιώτες να φτάσουν στο νταμπλ και τον Αύγουστο να αντιμετωπίσουν τη Γουλβς στο Europa League. Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», εκείνο που ζητάει ο Πορτογάλος τεχνικός από τους «ερυθρόλευκους» είναι να δουλέψουν σκληρά, με σοβαρότητα και σε καμία περίπτωση να μην χαλάσει η εικόνα που είχαν δημιουργήσει μέχρι τη διακοπή των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ολυμπιακός προπόνηση: Πρώτη ομαδική μετά από 65 ημέρες [pic]

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Μαρτίνς θέλει οι ποδοσφαιριστές του να μην έχουν στο μυαλό τους τη διαφορά των 14 βαθμών με τον δεύτερο ΠΑΟΚ, αλλά σαν αυτή να παρέμεινε στους 7 βαθμούς πριν από την επιβολή της τιμωρίας στον «Δικέφαλο του Βορρά».