Η Σούπερ Λιγκ μπαίνει στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει ξανά και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί με Έλληνες διαιτητές! Η συγκεκριμένη είδηση προέκυψε από την πρόσφατη εξ αποστάσεως εκπαίδευση των διαιτητών της πρώτης κατηγορίας. Μάλιστα, το παρόν έδωσε και το νο2 της ΚΕΔ, ο Χουάν Μαρίν. Το γεγονός πως θα σφυρίξουν Έλληνες διαιτητές στα πλέι οφ προέκυψε κατόπιν μιας απάντησης του Σιδηρόπουλου, για την οποία επέμεινε να μεταφραστεί στα αγγλικά ο Σταύρος Τριτσώνης.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τρίωρη τηλεδιάσκεψη με ανάλυση φάσεων από το Ελληνικό πρωτάθλημα ο ίδιος ανέφερε πως: «Έλα ρε παιδιά. Τι σημασία έχει. Έτσι κι αλλιώς θα φέρουν ξένους διαιτητές να σφυρίξουν τα παιχνίδια των πλέι οφ». Τοποθέτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Σταύρου Τριτσώνη. Υπεύθυνου της Ακαδημίας διαιτησίας. «Τάσο, γιατί δεν το λες στα Αγγλικά να του ακούσει και ο Χουάν (σ.σ. Μάριν). Δεν είναι σωστό».

Ο Σιδηρόπουλος απάντησε, λέγοντας οτι «δεν υπάρχει λόγος», αλλά ο Τριτσώνης δεν το σταμάτησε εκεί, μεταφράζοντας στον Ισπανό τα όσα είπε ο Σιδηρόπουλος. «Χουάν, ο κ. Σιδηρόπουλος, είπε οτι τα παιχνίδια των πλέι οφ θα φέρετε ξένους για να τα σφυρίξουν». Ο αντίλογος του Μάριν έβγαλε την είδηση. «Όχι Τάσο. Κάνεις λάθος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν προβλήματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Τα πλέι οφ θα τα διευθύνετε εσείς. Οι Ελληνες διαιτητές».