Σύσκεψη διάρκειας 4 ωρών είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Άγγελο Χαριστέα, όπου συζήτησαν όλα τα ανοικτά ζητήματα  που αφορούν τον Άρη όπως η παραμονή του Μίκαελ Ένινγκ αλλά και οι ανανεώσεις συμβολαίων.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης μίλησε εφ’όλης της ύλης με τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα σεζόν και έθεσαν τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν, λαμβάνοντας υπόψιν τους όλα τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα προβλήματα που δημιουργεί σε όλες τις ομάδες η κατάσταση με τον κορονοϊό, δεδομένου ότι κανείς δεν ξέρει ακόμη αν τα ματς της επόμενης σεζόν θα γίνονται παρουσία κόσμου, κάτι που επηρεάζει τον σχεδιασμό του Άρη.

Όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα, θα γίνουν κινήσεις με σύνεση και όχι υπερβολές και σπατάλες όπως την περσινή σεζόν, ενώ παράλληλα συζήτησαν και για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο οργανωτικό κομμάτι του Άρη, με την στελέχωση τμημάτων για τις ακαδημίες, αλλά και για ανακατατάξεις που θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, παράλληλα έδωσε το «ok» στον Άγγελο Χαριστέα, προκειμένου να κλείσει το θέμα παραμονής του Μίκαελ Ένινγκ μέχρι την Δευτέρα ή την Τρίτη, ενώ ακολούθως ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», θα κάνει τις επαφές με τους παίκτες του Άρη, που λήγουν τα συμβόλαια τους και αποφασίστηκε να μείνουν, θέτοντας ως στόχο την επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν και οι πρώτες συμφωνίες.

Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα με το ban της FIFA, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση, αφού γίνονται κινήσεις σε πολλά επίπεδα, με τους επιτελείς των «κιτρινόμαυρων» να εκφράζουν την αισιοδοξία ότι ο Άρης θα δικαιωθεί και θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις