Ο υπουργός Αθλητισμού της Ρουμανίας, Ιονούτ Στρόε, έπεσε θύμα ενός δικού του τεχνικού -θα έλεγε κανείς- λάθους και έγινε viral.  Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολίες με τις πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης όταν μάλιστα προσπαθούμε να στερεώσουμε μία εξωτερική κάμερα.

Συγκεκριμένα στην προκειμένη περίπτωση ο υπουργός είχε συνδεθεί ζωντανά από το σπίτι του με δελτίο ειδήσεων, αλλά την ώρα που μιλούσε όντας ντυμένος με ένα μαύρο πουκάμισο, ο φορητός υπολογιστής έπεσε από τη θέση του (εκτός αν ήταν external camera) και η κάμερα τον έδειξε από τη μέση και κάτω, όπου ήταν ντυμένος μόνο με το μποξεράκι, αφού δεν είχε μπει στον κόπο να φορέσει παντελόνι όπως φαίνεται, γνωρίζοντας πως θα φαίνεται στην κάμερα μόνο από τη μέση και πάνω.

Φυσικά το περιστατικό προκάλεσε αμηχανία στον δημοσιογράφο και τον υπουργό, αλλά άφθονο γέλιο σε όλο το διαδίκτυο. Δείτε στο 0:06 του το ανεπανάληπτο στιγμιότυπο

Ποιος είναι ο Ionut-Marian Stroe

Ο Ionut-Marian Stroe ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στην Κραϊόβα. Το 1998, αποφοίτησε από το Εθνικό Κολλέγιο CAROL I. Το 2003, αποφοίτησε από τη Σχολή Αυτοματισμού, Υπολογιστών και Ηλεκτρονικών, Τμήμα Υπολογιστών – Lb. Αγγλικά, από το Πανεπιστήμιο της Craiova, απόκτηση άδειας IT&C Engineer. Λίγο αργότερα, προσλήφθηκε ως ειδικός πληροφορικής σε πολλές εταιρείες. Μεταξύ 2004 και 2005, εργάστηκε στο Societatea Națională Radiocomunicații S.A. Κατά την ίδια περίοδο, ξεκίνησε το Μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Craiova. Το 2005, προσλήφθηκε ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Νεολαίας της Κομητείας Dolj και το 2007 έγινε Διευθυντής της Διεύθυνσης Προγραμμάτων Ψυχαγωγίας και Ψυχαγωγίας για τη Νεολαία στην Εθνική Αρχή για τη Νεολαία. Μεταξύ του 2009 και του 2013, σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο της Κραϊόβα και το 2014 απέκτησε το δεύτερο μεταπτυχιακό του, στον τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στη Σχολή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα.

Το 2008, ο Ionut-Marian Stroe εξελέγη για πρώτη φορά ως αναπληρωτής, εκπροσωπώντας την κομητεία Dolj. Ήταν μέλος της Επιτροπής Εκπαίδευσης, Επιστημών, Νεότητας και Αθλητισμού έως το 2011, μετά την οποία έγινε μέλος της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής. Εκλέχτηκε αναπληρωτής στην ίδια εκλογική περιφέρεια το 2012 και το 2016. Με τη σειρά του, ήταν μέλος των αμυντικών επιτροπών. Σήμερα είναι υπουργός αθλητισμού και  μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Θρησκευμάτων και Θεμάτων Εθνικών Μειονοτήτων (από τον Φεβρουάριο του 2017).

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις