Το ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει και πάλι την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον δεν συγκεντρώνεται μόνον στους αγωνιστικούς χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΠΑΕ από την Super League 1 ετοιμάζεται να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς. Προς το παρόν όλα έχουν γίνει με μυστικότητα, δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό. Ωστόσο, σε περίπτωση που το deal οριστικοποιηθεί, θα μιλάμε για μία σημαντική είδηση.

Η νυν διοίκηση είναι αρκετά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας. Γεύτηκε χαρές και απογοητεύσεις, αλλά φαίνεται πως για όλα υπάρχει ένα… τέρμα. Πιθανότατα να ήρθε η ώρα για αλλαγή. Έτσι το σκέφτονται στη συγκεκριμένη ΠΑΕ μετά και το ενδιαφέρον που έσκασε. Για πολλούς, μάλιστα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο βλέποντας την οικονομική κρίση που έρχεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι μία απλή φήμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έχει προχωρήσει αρκετά. Ο ενδιαφερόμενος είναι υπαρκτός, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και έχουν αναφερθεί και νούμερα. Το εάν τελικά γίνει το deal, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Προς το παρόν χρειάζεται υπομονή, αφού τέτοιες συμφωνίες δεν κλείνονται από τη μία στιγμή στην άλλη.