Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του βγήκαν στους δρόμους και πήραν μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας εναντίον του ρατσισμού και των φυλετικών διακρίσεων που διοργανώθηκε στο Μιλγουόκι.
Και όχι μόνο συμμετείχε αλλά ο Greek  Freak πήρε την ντουντούκα και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο για τον ρατσισμό.

«Θέλουμε αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη και αυτό θα κάνουμε. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο Μιλγουόκι και να μην φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους. Πώς θα νιώσουν τα παιδιά μου, όταν μετά από χρόνια, δουν όλους όσοι έχουν πεθάνει από το ρατσισμό; Θα έχουν μίσος στην καρδιά τους και δεν το θέλω αυτό. Δεν έχει σημασία το χρώμα, είμαστε όλοι άνθρωποι. Δεν το κάνουμε αυτό για δημοσιότητα, δεν με νοιάζει, απλά σας αγαπώ και θέλω να δείτε ότι είμαι εδώ μαζί σας», είπε ο Greek Freak.

Oι Γιάννης, Θανάσης, Άλεξ και Κώστας συμμετείχαν σε διαδήλωση μαζί με άλλους παίκτες των Μπακς, φορώντας μπλούζες που έγραφαν «I can’t breathe».Ο «Greek Freak» είχε ξεσπάσει λίγο μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, γράφοντας στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media «φτάνει πια, είναι ώρα για αλλαγή».

Παρακολουθείστε τον Γιάννη να μιλάει μέσα από την ντουντούκα