Σε δυο μέρες θα ξέρουμε και οριστικά την πόλη που θα φιλοξενήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα των Times η UEFA έχει αποφασίσει να αναθέσει σε μια πόλη τα προημιτελικά, ημιτελικά και τον τελικό του Champions League.  Για τις αναμετρήσεις για το final- 8 του Champions League, η επικρατέστερη πόλη για να τις φιλοξενήσει είναι η Λισαβόνα της Πορτογαλίας ενώ αυτές του Europa League, θα λάβουν χώρα στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Φρανκφούρτη και το Ντίσελντορφ είναι οι δύο υποψήφιες. Οι εκκρεμείς αγώνες των «16», ανάμεσά τους και η ρεβάνς Γουλβς-Ολυμπιακός, δεν είναι ακόμη σαφές πώς και πού θα διεξαχθούν.

Φυσικά ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA.

Η UEFA, από την πλευρά της από τη στιγμή που δεν θα διεξαχθεί το Champions League, στην Κωνσταντινούπολη, σκοπεύει να αποζημιώσει τους Τούρκους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό του Champions League το 2024, καθώς οι προσεχείς τρεις τελικοί έχουν ήδη «δοθεί» σε Αγία Πετρούπολη το 2021, Μόναχο το 2022 και Λονδίνο το 2023.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις