Μπορεί το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά η Super League προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τηλεδιάσκεψη που θα γίνει τη Παρασκευή (26/6) η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε ότι ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να ανακοινωθεί σέντρα 12-13 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν γίνεται να ξεκινήσει νωρίτερα, αφού στις 3/9 η Εθνική αντιμετωπίζει τη Σλοβενία και τρεις ημέρες μετά το Κόσοβο για το Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν τα play off της τρέχουσας σεζόν και έξι ημέρες μετά πρόκειται να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, του οποίου το ζευγάρι θα γίνει γνωστό την προσεχή Τετάρτη. Αυτό σημαίνει επίσης ότι περισσότερες ομάδες θα έχουν σχεδόν δύο μήνες μπροστά τους να προετοιμαστούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Για την ώρα δεν υπάρχει σκέψη να αλλάξει το μοντέλο της διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ωστόσο είναι άγνωστο το πως θα επανέλθει το ποδόσφαιρο στους φυσιολογικούς του, χρονικά, ρυθμούς.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη συνεδρίαση που θα προεδρεύσει ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, αλλά θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 26/06/2020 στις 12:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ημερομηνία έναρξης Πρωταθλήματος 2020 – 21.

2/ Ασφάλιση ποδοσφαιριστών περιόδου 2020 – 21.

3/ Πρωταθλήματα Κ15 & Κ17, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 20.

4/ Πρόταση εταιρείας για συλλογή & ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

5/ Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 1/7/2019 – 30/6/2020.

6/ Διάφορα».