Στην τελική ευθεία φαίνεται πως οδεύουν οι επίσημες ανακοινώσεις όσον αφορά το μείζον ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης που σχετίζεται άμεσα με τον Παναθηναϊκό. Εχθές το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με την παρουσία τόσο του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, καθώς και των Κώστα Μπακογιάννη (Δήμαρχος Αθηναίων), Άδωνι Γεωργιάδη (Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και Γιώργος Γεραπετρίτη (Υπουργός Επικρατείας και βασικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού).

Το περιεχόμενο της συζήτησης επικεντρώθηκε στην ανάλυση των τωρινών δεδομένων, με σκοπό να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για την υλοποίηση του μεγάλου πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, που θα αποτελέσει όχι μόνο μια «πράσινη ανάσα» για τους πολίτες της Αθήνας, αλλά και θα εξασφαλίσει το «αύριο» του Παναθηναϊκού. Είναι η δεύτερη φορά άλλωστε που ο Γιώργος Πατούλης βρίσκεται στο Μαξίμου, καθώς βρέθηκε και χθες στο εκεί λαμβάνοντας μέρος σε σχετική σύσκεψη για τα μεγάλα έργα στην Περιφέρεια Αττικής, που όπως όλοι αντιλαμβάνονται αφορά και στον Βοτανικό!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επίσης η ατάκα μέλους της Περιφέρειας προς το πρόσωπό του για το τριφύλλι αλλά και η απάντηση που έδωσε ο Πατούλης. «Να προσέχεις τον Παναθηναϊκό», του ειπώθηκε χαρακτηριστικά για να απαντήσει άμεσα αυτός: «Του χρωστάμε!».

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή ο Κώστας Μπακογιάννης θα δώσει προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» στη διάρκεια της οποίας θα απαντήσει σε ερωτήματα ακροατών και θεωρείται βέβαιο ότι θα τοποθετηθεί για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις