Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Αλέξης Κούγιας για το δώρο που έλαβε από την οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έκανε ευχαριστήρια δήλωση προς την οικογένεια του αείμνηστου προέδρου του Παναθηναϊκού, καθώς του δώρισαν το αγαπημένο του αυτοκίνητo. Το δώρο αυτό «δίνει σε μένα  μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις κυρίες Ιωάννα και Αικατερίνη Γιαννακοπούλου, αγαπημένη σύζυγο και μοναχοκόρη του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, του ενός εκ των δύο πατριαρχών της οικογένειας του Παναθηναϊκού και συνιδιοκτήτου μαζί με τα αδέλφια του της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα της ΒΙΑΝΕΞ, γιατί χθες μου επεφύλαξαν μία από τις πιο ευχάριστες και τιμητικές εκπλήξεις της ζωής μου.
Μου δώρισαν το αγαπημένο αυτοκίνητο του αείμνηστου φίλου μου Θανάση Γιαννακόπουλου.
Το δώρο αυτό, ανεξαρτήτως της μεγάλης οικονομικά αξίας του, δίνει σε μένα και μία τεράστια ικανοποίηση, αφού εμπράκτως μου δείχνουν ότι με θεωρούν εκτός από δικηγόρο τους και μέλος της οικογενείας τους, γεγονός που μου δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για την εν γένει και όχι μόνο την επαγγελματική προστασία τους, τώρα που ο αείμνηστος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις