Η UEFA μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την οριστική απόφαση της ότι οι αγώνες που έχουν απομείνει να γίνουν στο φετινό Champions League και στο Europa League θα γίνουν οριστικά χωρίς θεατές. Συγκεκριμένα κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί, το Final-8 του Champions League, από 12 έως 23 Αυγούστου στη Λισσαβόνα αλλά και οι τελικές φάσεις του Europa League

Το ίδιο μέτρο θα ισχύσει και για Champions League γυναικών που θα διεξαχθούν σε Γερμανία και Ισπανία αντίστοιχα.  Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει στις 5-6 Αυγούστου με τη Γουλβς στην Αγγλία και αν προκριθεί (1-1 το πρώτο ματς) τότε θα περάσει στο Final-8, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο με μονές αναμετρήσεις.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία έκρινε πως ήταν προτιμότερο να γίνουν οι τελικοί αγώνες, με κλειστές πόρτες, από τη στιγμή ειδικά που στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κορωνοϊού.

«Η εκετελεστική επιτροπή θεώρησε συνετό να λάβει την απόφαση πραγματοποίησης όλων των αγώνων των διοργανώσεών της, με κλειστές πόρτες, έως ότου υπάρξει αλλαγή δεδομένων» ανέφερε η UEFA σε επίσημη ανακοίνωσή της. Το αντίστοιχο μέτρο θα ισχύσει και στα τελευταία παιχνίδια του Europa League, αλλά του Champions League γυναικών, που επίσης έχουν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο στη Γερμανία και την Ισπανία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις