Ζακ Όγκαστ : Παίκτης του ΠΑΟ θα πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος σέντερ, που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ύστερα από μία επιτυχημένη διετία στη Γαλατάσαραϊ. Ο Όγκαστ βελτιώθηκε στην «τσιμ μπομ», απέκτησε εμπειρίες και παραστάσεις στο ευρωπαϊκό επίπεδο και το Eurocup, βελτιώθηκε τακτικά και είναι πια έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.


Ο Έλληνας σέντερ ήταν το πρώτο φαβορί για τη θέση «5», δηλαδή για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη την ερχόμενη σεζόν. Πρόκειται για μία λύση που ταιριάζει αγωνιστικά στον Γιώργο Βόβορα, ενώ παράλληλα του δίνει επιπλέον επιλογές στην αξιοποίηση των θέσεων των ξένων παικτών, αφού ο άλλοτε ψηλός του Notre Dame διαθέτει ελληνικό διαβατήριο.


Η απόκτηση του Όγκαστ ενισχύει το ελληνικό στοιχείο του συλλόγου που βάζοντας έναν Έλληνα ακόμα στον ισχυρό κορμό των γηγενών παικτών, μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη ευχέρεια στην αγορά.

Από την Πέμπτη (16/7) οι δύο πλευρές κινούνταν για συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και αφού έφτασαν σε οριστική συμφωνία, βρίσκονται πια σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Τις επόμενες ώρες ο Όγκαστ θα βάλει και τυπικά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα επιστρέψει στην Αθήνα για τη δεύτερη θητεία του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις